30 Eylül 2012 Pazar

Gelin Ayakkabı Modası Ve Modelleri

Yeni sezonda evlenecek gelin adaylarına çok şık ve çok güzel modelleri öneriyoruz. Gelinliğinizi tamamlayan en önemli ayrıntılardan biride Gelin ayakkabılarıdır. Gelinlin liğiniz hazır ama ayakkabı modeli bulamadıysanız sayfamızdan hemen kendinize ve gelinliğinize en uygun modeli seçebilirsiniz. Tarzınıza en uygun modeli bulacağınızdan çok eminiz. Ancak gelinliğiniz de daha hazır deyilse yinede her model gelinlikle giyile bilecek gelin ayakkabılarımızda bulunmaktadır.Genellikle gelin ayakkabıları; yeni sezon gelin ayakkabıları, son trend gelin ayakkabıları, yeni trend gelinlik ayakkabıla rı, son stil gelin ayakkabıları ve son moda gelin ayakkabı modelleri olarak tercih edil mektedir. Gelin ayakkabı modellerimiz ise, taşlı, boncuklu, tüllü, platform topuklu ve ince topuklu gelin ayakkabı çeşitleridir.
Topuğu tüllü ve boncuk işlemeli yeni trend gelin ayakkabı modeli

Bilekten saten kurdela ile bağlamalı ince topuklu son stil gelin ayakkabısı.

En sade ve en spor gelin ayakkabı modeli. Çift platformlu son moda gelinlik ayakkabısı.

Renkli taşlı ve ince topuklu platform ayakkabı modeli. Son trend gelin ayakkabısı.

Önü taşlı ve ince topuklu yazlık gelin ayakkabı modeli. En sade ve şık gelin ayakkabı modeli.

Kalın topuklu ve heryeri güllü gelin ayakkabı modeli. 2013 yeni sezon gelin ayakkabı çeşitleri.

Lame rengi ve heryeri taşlı platform topuklu gelin ayakkabı modeli. En son moda gelin ayakkabı çeşitler

Topuğu taşlı gelin ayakkabı modeli. Alçak topuklu ve en güzel gelin ayakkabı örnekleri, çeşitleri.

Hem taşlı, hem tüllü çok farklı ve güzel gelin ayakkabı modelleri.


                       Taşlı, yüksek topuklu gelin ayakkabı çeşitleri.

En Güzel Gelin Başı Modelleri

Evlenecek gelin adaylarına en güzel gelin başı modelleri burada. Yeni trend gelin başı modelleri yeni evlenecek gelin adayları için en güzel saç toplama şekillerini sayfamız dan ziyaret edin mutlaka. En güzel ve en sade gelin başı topuzları ve şekilleri gelin liğinize en ugun şekilde yapılmıştır. En şık ve en güzel gelin başı modelleri farklı modellerde ve farklı tasarımlarda yapılmıştır. Eğer sizde gelinliğim hazır ama saçlarım kararsızım diosanız, fikir edinemedim diosanız hemen sayfamızı ziyaret edip kendi yüz yapınıza ve gelinliğinize yakışacak çok güzel bir gelin başı seçebilirsiniz. Genellikle tercih edilen gelin başı modelleri; dağınık topuzları, tepeden topuzlar, enseden topuz lar, bukleli yarım topuzlar ve açık dağınık gelin başları olmaktadır. Gelinliğinizin modeli nasıl olursa olsun, gelin başı saç modeli seçerken yüz yapınıza en uygun modeli tercih etmelisiniz...
Yarım toplanmış bukleli gelin başı modeli. Açık bırakılmış dalgalı saç modeli. Yeni sezon gelin başı.

                 Tepeden bombeli gelin başı. Yeni trend gelin saçı modeli.


Son trend gelin saçı topuzu. Tepeden gergin toplanmış ve kafesli topuz modeli.
Son stil gelin başı modeli. Tepeden ama hafif dağınık toplanmış gelin saçı.

En güzel gelin başı ve topuz modeli. Enseden kabarık topuz modeli.

Tepeden enseye kadar inen ve saçın aralarına inciler ve taşlar yerleştirilmiş
çok şık ve farklı gelin başı modeli.
Yandan mısır örgüsüyle başlayan ve yine yanda toplanan gelin topuzu modeli. En güzel ve en son moda gelin başı modeli. Hem şık hem spor gelin saçı seçeneği.

Yine yandan topuz modeli. En yeni ve en son moda gelin başı modeli.

Tepeden örgüyle birleşmiş gelin topuzu. Sarı saça çok yakışan topuz modeli.

29 Eylül 2012 Cumartesi

Son Moda Nişan Kıyafetleri

Yeni sezon nişan kıyafetleri en son tasarımlarıyla burada. En şık nişan kıyafetleri, en güzel ve en canlı renkleriyle sezonu süslemiştir. Nişanlanacak gelin adayları, henüz kafanızda bir model belilemediyseniz ve fikir sahibi olmak istiyosanız sayfamızı ziyar edebilir fikir sahibi olabilirsiniz. Hemen hemen her renkten oluşan nişan kıyafeti koleksiyonumuz da sizlerinde zevkine ve tarzına uygun modeller bulunmaktadır. En son moda nişan kıyafetleri oldukca şık ve renkli tasarımlarla çalışılmıştır. Taşlı, boncuk lu,işlemeli ve değişik aksesuarlı nişan kıyafetleri de mevcuttur. Yeni trend nişan kıyafetleri sizlerin zevkine ve tarzına ugun olarak seçilmektedir. En ünlü markalar da nişan kıyafetleri yine burada. Akay nişan kıyafetleri ve miss defne nişan kıyafetleri en güzel modellerle bir araya gelmiştir. Ünlülerinde tercihleri arasında bu tarz nişan kıyafetleri vardır.
2013 Bal rengi nişan kıyafeti. Yeni sezon sütlü kahverengi nişan kıyafeti.
Farbelalı, kat katlı altın rengi, kabarık nişan kıyafeti
Yeni trend nişan kıyafeti. Straplez bebek mavisi nişan kıyafeti. Kabarık ve büzgülü saten uçuk mavi nişan kıyafeti.

Taş işlemeli şeker pembesi nişan kıyafeti. Son moda nişan kıyafeti. Büzgülü ve kabarık nişan kıyafeti.

Taş işlemeli,stralez nişan kıyafeti. Fuşya rengi nişan kıyafeti. Son trend nişan kıyafeti. Tüllü ve kabarık nişan kıyafetleri.

Kırmızı straplez nişan kıyafeti. Saten büzgülü kabarık nişan kıyafeti. En güzel nişan kıyafetleri. Taşlı nişan kıyafetler

Mercan rengi taşlı nişan kıyafeti. Straplez tüllü kabarık nişan kıyafeti. Kavun içi rengi nişan kıyafetleri. Tek askılı yeni sezon nişan kıyafetleri.

Kabarık nişan kıyafetleri. Lahana büzgülü ve taşlı nişan kıyafetleri. Son stil çok şık nişan kıyafetleri. Straplez kesim nişan kıyafetleri.

Mor saten büzgülü taşlı nişan kıyafeti. 2013 yeni sezon nişanlıklar.

Petrol mavisi ve büzgülü kabarık nişanlık. Yeni trend straplez kesim nişan kıyafeti.

Turkuaz mavisi, taşlı ve tüllü kabarık nişan kıyafeti. 2013 son stil nişan kıyafeti. En güzel nişan kıyafetleri.

2013 Straplez Gelinlik Modası

Evlenecek gelin adaylarına müjde, 2013'ün straplez gelinlik modası'nda her tarza ve her zevke uygun gelinlik modellerini fikir sahibi olmak isterseniz sayfamızdan ziyaret ede bilirsiniz. ve kendinize en uygun gelinlik modelini tercih edebilirsiniz. 2013 Yeni trend gelinlik modelleri, tasarımı çok şık ve çok güzel gelinlik çeşitleriyle yeni sezon da sizlerin beğenisine sunulmuştur. Son moda gelinlik çeşitleri, genellikle straplez modellerden oluşmaktadır. Gelinlik, her genç kızın hayallerini süsleyen bir özel kıyafettir. Ancak, her genç kızın hayalinde farklı modeller, ve farklı tasarımlar vardır. Çünkü bu tamamen tarzla alakalı bir durum. Her konuda olduğu gibi gelinlikte de zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz. Ama şuda kaçınılmaz bir gerçektir ki günümüzde en çok tercih edilen model, straplez gelinlik modelleridir...
2013'ün en yeni modellerinden, göğüs kısımları taş işlemeli ve tülden kabarık, çok şık gelinlik modeli. Straplez gelinlik modeli.

Yeni sezon, straplez kesim kabarık ve farbelalı gelinlik modeli. Son moda, en güzel gelinlik çeşitleri, örneği.

2013 Son trend, tamamen saten, straplez gelinlik modeli. En sade ve en şık gelinlik çeşitleri. Yeni sezon gelinlik modelleri.

Saten üzerinde tülden, kabarık ve straplez gelinlik modeli. 2013 en güzel ve
son trend gelinlik çeşitleri ve örnekleri.
Üst kısmı dar, taşlı ve straplez, eteği katkatlı,farbelalı gelinlik modeli. 2013'ün en yeni gelinlik modeli. Çok şık ve sade gelinlik çeşitleri.

Straplez kesim ve göğsü fiyonklu gelinlik modeli. Tüllü ve farbelalı gelinlik çeşitleri. 2013 gelinlik modelleri.

En yeni ve en şık gelinlik modelleri. 2013 son moda gelinlik çeşitleri. Straplez gelinlik çeşitleri. Hem sade hem şık gelinlik modelleri.

Taş işlemeli ve boncuk işlemeli straplez gelinlik çeşitleri. Saten üzeri tüllü kabarık gelinlik modelleri. 2013 yeni sezon gelinlikler.


Tüllerden gül işlemeli gelinlikler. Straplez gelinlik çeşitleri. Yeni sezon gelinlikler. Kabarık gelinlik çeşitleri.

27 Eylül 2012 Perşembe

Yeni Trend Siyah Mini Elbise Modelleri

2013 Yeni trend siyah mini elbise modelleri olduça şık ve çok güzel modellerden oluşmak tadır. Yeni sezon, siyah mini elbise çeşitleri aynı zamanda da mini bir abiye olarak da giyilebilmektedir. Özel günlerde çok güzel durmaktadır giyildiğinde. Platform topuklu çok şık bir ayakkabıyla çok mükemmel bir kombin olur ve herkesin dikkatini çekebilir. Ünlülerinde ençok tercih ettikleri elbise modeli, siyah mini elbise çeşitidir. Hem yazlık, hemde kişlık modeller de mevcuttur. Siyah mini elbise modelleri; düğünlerde, ni şanlarda, özel davetlerde ve toplantılarda çok fazla tercih edilmektedir. Siyah mini elbise modelleri de kendi aralarında farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Kalın askılı, sıfır kol,straples kesim gibi çok farklı tarzlarda farklı modelleri vardır. Her kadın kendi tarzını yakalarıp ve tarzına ugun model giymek ister. Sizlerde fikir sahibi olmak istiyorsanız hemen sayfamızın yeni trend siyah mini elbise modelleri bölümünü ziyaret edebilirsiniz...
                     2013 Yeni trend, dar,mini siyah elbise modeli.

       Yeni sezon, basenden farbelalı, dar mini siyah mini elbise modeli.

Kalın askılı, belden oturtmalı ve etek kısmı kloşlu mini elbise modeli.

                          Sıfır kol, v yakalı siyah mini elbise modeli.

                  Yeni trend, sırt dekolteli, siyah mini elbise modeli.

             Yeni sezon, tek kolu dantelli, dar mini siyah elbise modeli.

                    2013 Yeni sezon, tek kollu, dar mini elbise modeli.

Sıfır kol, v yaka, içi beyaz, dışı siyah güpürlü, dar mini elbise modeli.

            Yeni trend, çok şık sıfır kol dar mini siyah elbise modeli.
Son moda, çok şık tasarımlı, boyundan bağlamalı, dar mini siyah elbise.

          Düşük kollu, yeni sezon, önü ışıltılı dar mini elbise modeli.

24 Eylül 2012 Pazartesi

Yeni Trend Bayan Cüzdan Modelleri

Yeni trend bayan cüzdan modelleri; çantlarımızın içinde olmazsa olmazlaradan biridir. Paralarımızı, kimlik kartlarımızı,kredi kartlarımızı ve çok önemli evraklarımızı saklar bizim adımıza güvenle çantamızın bir köşesinde bulunur.Her renk ve her model bayan cüzdanları mevcuttur yeni sezonda. Birçok ünlü markaların da bir noktada buluştuğu say famızdan ziyaret edeip fikir sahibi olabilirsiniz. Ünlülerin de ilk tercihleri arasın da gelen yeni sezon bayan cüzdan modelleri çok fazla ilgi görmektedir. 2013 yeni trend bayan cüzdan çeşitlerindeki markalar; Tergan bayan cüzdan modelleri, inci bayan cüzdan çeşitleri, vakko bayan cüzdan çeşitleri gibi ünlü markalardan oluşmaktadır. Her tarza ve her zevke uygun bayan cüzdan modellerimizi sayfamızdan ziyaret edebilirsiniz..
            Yeni trend bayan cüzdan çeşitleri. Bordo ve siyah renklerde.
         Vizon rengi,büzgülü ve fermuarlı yeni sezon bayan cüzdan modeli.

            Ekose desenli, fermuarlı,kahverengi bayan cüzdanı modeli.
                                2013 Tergan bayan cüzdan modeli.
                           Rengarenk son moda bayan cüzdan modeli.