30 Aralık 2012 Pazar

Çiçekli Böcekli El Örgüsü Bebek Battaniyeleri

Bebek battaniyesinde son moda el örgüsü olarak gündemde yer almaktadır. Bebek battaniyesi kız bebeklerde ve erkek bebeklerde model ve renk itibariyle farklılıklar göstermektedir. Kız bebeklerde; çiçek motifler, kalp motifler ve kurdelalı süslemeler çok moda ve çok trend dir. Erkek bebeklerde ise; Hayvan figürler, taraftar renkleri ve taraftar sembolleri çok modadır. En güzel bebek battaniyeleri elde örülmektedir. Çünkü elede örülen battaniyelere istediğiniz her şekli ve modeli rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bebeğin cinsiyetine göre model ve renk seçimi yapabilir isteğe göre de çizgi film karakterleri uygulanabilir ve daha buna benzer birçok model ve kalıplar çıkartılabilir. Rengarenk bebek battaniyeleri, çok sevimli bebeklerin üzerine örtülünce model daha güzel ve daha ayrıntılı görünmektedir. Kız bebeklerinde; çiçek motifler, kalpli motifler ve çizgi film karakterlei motifleri tığ ile de örülmektedir. Çift şiş ile de örülmektedir. Renkli bocuklar ve renkli kurdelalar ile de süslenmektedir. Erkek bebekleri ise; Takım renkleri, taraftar renk ve sembolleri, beşiktaş, galatasaray, fenerbahçe vs. çeşitli hayvan figürleri, araba modelleri ve çizgi film karakterleri ile tamamlanmıştır. Renkler ise; mavi, yeşil, sarı, siyah, beyaz, kırmızı, pembe ve mor tonlarındadır. En güzel, en trend ve en renkli bebek battaniyelerini sayfamızdan ziyaret edebilirsiniz.
Sarı ve beyaz renklerde çiçek motifli tığ ile işlenmiş bebek battaniyesi. Yeşil iplerle örümcek modelle birbirine bağlanmış renkli bebek battaniyesi.
Çiçekli böcekli bebek battaniyesi. En trend kız bebek ve erkek bebek battaniyeleri. Uğur böceği, tırtıl ve çiçek motiflerden oluşan bebek battaniyesi. Kırmızı, beyaz, yeşil, beyaz ve siyah renklerden örülmüştür.
Köpekli, kedili, filli, zürafalı, salyangozlu ve kurt motifli bebek battaniyesi. Mavi ve beyaz renk karelerden oluşan ve karelerin içinde hayvan figürleri ile çok ilgin kız ve erkek bebek battaniyeleri.
Turuncu ve mavinin buluştuğu karelerde çok çeşitli hayvan figürleri ile işlenmiş bebek battaniyesi modeli. Kaplumbağa, kurbağa, fare, kedi ve köpek figürlerinden oluşan son moda bebek battaniyesi.
Tığ ile işlenmiş kalp desenli kız bebek battaniyesi. Pembenin en güzel tonu en sevimli bebek battaniyesi modelinde yer almıştır.  Son stil bebek battaniyesi ve el örgüsü.
Çiçeklerin en güzeli papatya motifli kız bebek battaniyesi. Sarı ve beyaz renklerle yani papatyanın renkleriyle çok güzel bir bebek battaniyesi işlenmiştir. Tığ ile elde örülmüş papatyalı bebek battaniyesi.
Mavi, mor, pembe ve yeşil renk iplerle kalp motifli kız bebek battaniyesi. Renkli kalpli, tığ işi bebek battaniyesi örneği. Yeni sezon bebek battaniyesi.
Turuncu, mor, yeşil ve kırmızı renklerde, çiçek motifli bebek battaniyesi. Sezonun en güzel en yeni bebek battaniyesi modelleri. Yeni trend bebek battaniyesi.

Çok Sevimli Bebek Hırkaları

El örgüsü bebek hırkaları,kız bebeklerde ve erkek bebeklerde çok modadır geçmişten bugüne kadar. Özellikle canlı renkler tercih edilen bebek hırkalarında model de çok büyük önem taşımaktadır. Kız bebeklerinde, daha çok motifli modeller, erkek bebeklerinde ise düz ve klasik modeller seçilmektedir. Erkek bebeklerinde renk ve model uyumu; Mavi,lacivert, yeşil, sarı, siyah ve beyaz gibi renklerde düz klasik, saç örgülü ve kapuşonlu modeller ön plana çıkmıştır. Aslında bebek hırkalarını kız ve erkek bebekleri diye iki gruba ayıracak olursak; Kız bebek hırkaları, bocuklu, taşlı, kurdelalı, motifli ve çok süslü aksesuarlarla tamamlanmaktadır. Erkek bebeklerinde ise; Kapuşonlu, iri düğmeli, saç örgülü, düz örgülü, haroşe örgülü, klasik örgülü ve noel babalı gibi çeşitli klasik örgülerle tamamlanır. El örgüsü bebek hırkaları, aslında çok sınırsızdır. Yani model ve desen seçeneği çok fazladır. Mesela; düz örgüler, haroşe örgüler, selanik örgüler, saç örgüler, motifli örgüler, salaş örgüler ve en yeni örgülerle örülmektedir bebek hırkaları ve tüm bebek örgüleri. Örgüler de kendi aralarında iki gruba ayrılır. İki şiş örgüleri ve tığ örgüleri gibi. Tığ örgülerinde daha çok motifler ayrı ayrı işlenip sonradan birleştirilmektedir. Yada düz bir örgüyle, yada delik işi bir modelle devam edilebilir. İki şiş örgüler ise; düz örgüler, haroşe örgüler, saç örgüleri ve klasik el örgüleri işlenir. En güzel bebek örgülerini sitemizden ziyaret edip fikir sahibi olabilirsiniz...
Yeşil ve sarı tonlarında çok sevimli bebek hırkası. Kız bebekler de giyebilir erkek bebekler de giyebilir. Tığ işi el örgüsü bebek hırkası.
Kedi desenli, beyaz bebek hırkası. Yakalı, reglan kol ve küçük düğmeli bebek hırkası. Yeni sezonda en güzel kız-erkek bebek hırkaları.
En güzel kız bebek hırkası. Pembe kız bebek hırkası. Saç örgülü iki düğmeli, yarım kollu kız bebek hırkası. Yarım kol bebek hırkası.
Kapuşonlu, çok sevimli kız bebek hırkası. İri ve ahşap düğmeli, mor renkte en güzel ve en moda bebek hırkaları. Bebek hırkalarında son moda.
Kırmızı ve beyaz renk tonlarıyla kiraz motifli bebek hırkası. Kapuşon modası bebek hırkalarında çok yaygın ve çok trend. Bebek hırkalarında spor ve çok trend modeller burada sizlerle.
El örgüsü, mavi erkek bebek hırkası.En yeni saç örgü modeliyle erkek bebek hırkası. Eşinize, dostunuza kolayca elde işleyip hediye bile verebilirsiniz. Bebek örgülerinde son stil.
 Mavi ve beyaz renklerde yakalı ve yakadan kurdela ile bağlamalı bebek hırkaları. Bere ile takım halinde elde işlenmiş çok güzel bebek hırkası. Kız bebeklerde giyebilir. Erkek bebeklerde giyebilir. Takım olarak elde örmenizi tavsiye ederiz. Çok güzel bir takım elde edeceksiniz.

Elde örülmüş, Bebek hırkası, patiği ve beresiyle çok güzel bir bebek takımı olmuştur. Beyaz üçlü takım pembe kurdela ile süslenip tamamlanmıştır. Daha çok kız bebekler için tercih edilen bir model ve takım olmuştur.

22 Aralık 2012 Cumartesi

Bebek Yeleklerinde Son Trend

Bebek yeleklerinde son trend en güzel ve en canlı renklerle yakalanmıştır. Modellere gelince; motifler ön planda. Kız bebek yeleklerinde renk tonları genellikle pembe, sarı, kırmızı, lila, beyaz ve yeşil tonlarındadır. Erkek bebek yeleklerinde ise; mavi, sarı, yeşil, beyaz ve mor tonlarında modeller oluşturmuştur. Bebek yeleklerinde , yeni trend ve yeni modeller yakalanmıştır. Renkler ve modeller uyum içerisindedir. Farklı ve sıradışı modeller daha çok tercih edilirken, klasik bebek yelekleri de vazgaçilmeyen modellerdir. El örgüsü olarak daha çok ve daha çeşitli bebek yelekleri örülmektedir. Erkek bebek yeleklerinde en vazgeçilmez renk mavi ve lacivert, kız bebek yeleklerinde ise; kırmızı ve pembedir. Kız bebek yeleklerinde boncuk, kurdela ve çeşitli aksesuarlar la süslenmiştir, erkek bebek yelekleri de, genellikle nakışlarla ve kapuşonla tamamlanmaktadır. Kız bebek yeleklerinde motif en çok tercih edilen ve yapılan örneklerdir. Kurdela, bocuk, pul ve düğme gibi çeşitli aksesuarlar çok fazla kullanılmaktadır. Tabiki kız bebekler daha süslü oldukları için, bu şekilde tasarlanmıştır. Erkek bebeklerinde nakış ve kapuşon olayı biraz daha ön plandadır. Kırmızı ve beyaz renklerde genellikle noel baba figürü kullanılmaktadır. El örgülerinde zevkler ve tercihler çok fazla farklılıklar gösterebilir. Her zevke ve her tarza uygun bebek yeleklerini sayfamızdan hemen ziyaret edebilirsiniz.
Pembenin en güzel ve en canlı tonu. Motif örnekli en güzel kız bebek yeleği. Kapuşonlu son trend kız bebek yeleği.
Kalpten şeffaf düğmeli, pembe çiçekli, beyaz kız bebek yeleği. Yarım kollu ve yakalı kız bebek yeleği ve örnekleri.
Klasik el örgüsü, düğmeli ve mavi renkte erkek bebek yelekleri. Bebek yeleklerinde son moda ve son stil.
Haroşe el örgüsü, zemini beyaz üzeri kardan adam figürlü, işlemeli erkek yada kız bebek yelekleri. Kenarları turkuaz mavisi iple tığ örgüsü.
Kırmızı ve beyaz renklerde iplerle el örgüsü kız bebek yelekleri. Kelebek yelek. Kelebek figürlü ve pullarla süslenmiş bebek yeleği.
Mor yada lila rengi tonlarında, beyaz kurdela ile fiyonk yapılmış önden, bebek yeleği ve örnekleri. Kız bebek yeleği boncuk işlemel
Lacivert el örgüsü renkli düğmeli erkek bebek yelekleri. Nakışlı ve klasik saç örgülü erkek yeleğinde en güzel örnek ve modeller.
Mavi ve beyaz renk tonları kullanılmıştır ve klasik el örgüsü erkek bebek yeleği.
Pembe ve beyaz renklerle örülmüş el örgüsü kız bebek yeleği. Kabarık ve farklı el örgüsü kız bebeklerinde yelek örneği.
Farklı ve sıradışı yaka modeliyle el örgüsü kız bebek yeleği. Patiklerle takım olarak elde işlenmiş çok güzel bir kombin.

El Örgüsü Bebek Patikleri

Kız bebek patiklerinde son moda, renkli, boncuklu, kurdelalı ve tüylü iplerle işlenmiş olarak son trendi yakalamıştır. Ancak geçmişten bugüne kadar patik modası hiç geçmemiştir ve her dönem kendisini yenilemiştir. Yediden yetmişe her yaş grubu, özellikle bayanların, kış aylarında hiç vazgeçemeyeceği bir çorap türüdür. Bebek patiklerinde en çok kullanılan renkler; açık, uçuk ve canlı renklerdir. Pastel renkler de kullanılmaktadır tabiki. Tercih edilen renkleri şu şekilde de sayabiliriz; sarı, mavi, yeşil, kırmızı, pembe, mor, siyah, beyaz vb. renklerdir. Şekil ve desen vermek adına birkaç renk de kullanılmaktadır. Bununla da yetmeyip, boncuklarla, renkli ve simli iplerle süslenmektedir. Sakallı iplerle ise çok farklı bir bebek patiği elde edilmektedir. Daha tarz ve daha sıcak görüntüsü vardır. Bebeklerin ayaklarını daha sıcak tutar ve daha kullanışlı bir tarzı vardır.
Beyaz inci boncuklu, boncuk işlemeli ve gül işlemeli kız bebek patikleri.
Pembe ve beyaz renk tonlarında, çiçek işlemeli kız bebek patik modeli.
Kırmızı kurdelalı ve kırmızı boncuklu beyaz patik modelleri.
 Mavi dantelli ve fırfırlı bebek patik örnekleri. En güzel bebek patikleri.
                 Kırmızı, beyaz renk tonlarında noel babalı bebek patikleri.
Açık pembe, sakallı iplerden örülmüş bebek patikleri. En moda bebek patiği
      Somon rengi, haroşe örgü ve yanlardan düğmeli, bebek patikleri.
             Renkli çiçeklerle süslenmiş, beyaz el örgüsü bebek patikleri.
Açık pembe, toz pembe beyaz kurdelalı son moda bebek patik modelleri.
              Yeşil ve siyah tonlarda, çift düğmeli bebek patik çeşitleri.
Su yeşili ve mor renk tonlarıyla, ortası çiçek işlemeli en güzel el örgüsü bebek patikleri.

13 Aralık 2012 Perşembe

En Güzel Bayan Patik Modelleri

En güzel bayan patik modelleri, yeni sezonda ve soğuk kış aylarında, siz bayanların beğenisine sunulmuştur. Çok farklı iplerle, yünlerle işlenmiş bayan patik modelleri yine bu kış da ayaklarınızı üşütmeyecek ve sizi soğuklardan koruyacaktır. Kadınlar genellikle ayaklarından daha çok üşürler ve sadece çorap yetmez ayaklarının ısınması için. Çorap üzerine patik mutlaka giyilmektedir. Özellikle de soğuk şehirlerde çok daha fazla tercih edilmektedir. Aslında patik modası geçmişten bugüne hep vardı ve var olmaya devam da edecektir. Patik modası hiç geçmeyecektir. Patik modelleri; bocuklu, pullu, yazılı ve farklı işlemelerle, renkli kurdelalarla süslenip tasarlanmıştır. Her yaşta ve her kış sezonunda moda olan bayan patik modelleri, modayı çok yakından takip etmektedir. En moda patikler, en trend tarzlarıyla kışın çok fazla ihtiyaç haline gelmiştir. Soğuk şehirlerde, aksesuar amaçlı deyilde daha çok ihtiyaç amaçlı kullanılmaktadır. Kısaca şöyle özetleyebilirz; her yaşta her bayanın çok önemli bir ihtiyacıdır patik. Olmazsa olmaz..
            Somon rengi, küçük ponponlu çok şık bayan patik modeli.
Hardal sarısı ve pembe renk tonlarında şık ve sade bayan patik modeli.
Renkli boncuklarla işlenmiş, beyaz bayan patikleri. Haroşe örgü patik.
Renkli iplerle işlenmiş, tığ işi bayan patikleri. Fiyonklu ve ponponlu patik.
Mor ve lila tonlarında üzeri gül işlemeli haroşe örgü bayan patikleri.

Bilekten bantlı siyah ve kırmızı renklerle işlenmiş bayan patikleri. İnci boncuklu çok şık patik örnekleri.
Yeni sezon patik modelleri. Üzeri boncuktan çiçek işlemeli siyah patik.
              Açık pembe ve boncuk işlemeli bayan patik örnekleri.
                İnci boncuklu bilekten bağlamalı lacivert bayan patikleri.
                                           En güzel patik çeşitleri.