28 Şubat 2013 Perşembe

En Yeni Vakko Çanta Modelleri

En güzel vakko çantalar, yepyeni modelleriyle yine gündemde. Ve yine moda. Herzaman da moda olmaya devam edecektir vakko kol çantaları ve el çantaları. Bayanların olmazsa olmazı haline gelen el çantaları ve kol çantaları vakko da kendisini sürekli yenilemektedir. Ve daima modayı takip etmiştir. Vakko çanta modelleri hem çok kullanışlı hemde çok şık görünüme sahiptir. Mevsim olarak da farklı gruplara ayrılmıştır. Yazlık çanta modelleri ve kışlık çanta modelleri olarak farklı çanta çeşitleri vakkoda modayı çok yakından takip etmektedir. Örneğin, yazlık çanta modelleri, daha açık renklerden ve daha ayrıntılı desenlerden meydana gelmiştir. Renkler çok canlıdır ve daha çok aksesuarlarla tasarlanmıştır. Kışlık çantalar ise; daha koyu renkler ve daha sade modellerden oluşmaktadır. Çok şık ve çok sade çanta modelleri, bayanların olmazsa olmazı haline gelmiştir. Bayanların, hem en önemli ihtiyacıdır hemde en şık aksesuarıdır. En yeni vakko çanta modellerini ve çeşitlerini sitemizden ziyaret edebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.
Fermuarı ve askıları pudra rengi ve diğer kısımları kahverengi sarı desenli vakko çanta modeli. Kapaklı ve tokalı vakko çanta çeşitleri.
Askıları ve fermuarı turuncu vakko çanta örneği. Bej rengi ve yuvarlak desenli vakko çanta modelleri. En yeni ve en moda çanta çeşitleri.
Askıları ve üzerindeki kemeri siyah çok şık bayan çanta modeli. Bej rengi ve siyah desenli vakko çanta modeli. Son stil vakko çantaları.
Fermuarı ve askıları pudra pembesi vakko çanta örnekleri. Siyah vakko çanta modelleri.
Yarısı açık pembe, yarısı siyah ve cüzdanıyla takım şeklinde vakko çanta örneği. Büyük ve derin bayan çanta çeşitleri.
                 Hem klasik hemde spor vakko çanta modeli. Yeni trend vakko çantaları.
En moda ve en spor vakko çanta modeli. Askıları turkuaz mavisi pudra rengi çanta modeli.
Son trend bayan vakko çanta modeli. Yeşilin en güzel tonu ve vakkonun en şık tasarımlı çanta modeli.

12 Şubat 2013 Salı

Bayan Kot Gömlek Modelleri

Yeni trend bayan kot gömlekleri, bu yılda yine bayanların gözdesi haline gelmiştir. Uzun kollu, kapri kollu ve kısa kollu olarak farklı modeller ve farklı renklerle kot gömlekler kendisini yenilemiştir. Kot gömlekler, her mevsim moda olmakla beraber, çokta kullanışlı hale gelmiştir. Kot gömlekler, moda çizgisini çok yakından takip ederek trendi yakalamıştır. Bayan jean gömlek modelleri yediden yetmişe her yaşlarda sıkça rastlanan çok şık bir giyim türüdür. Bayanlar jean gömlek giydiklerinde genellikle içinden beyaz tshirt yada renkli tshırt giyip çok güzel bir kombin oluşturmaktadırlar. Güzel bayanlar, sizin kot gömleğiniz yok mu? hemen sayfamızı ziyaret edin ve sizinde çok şık bir kot gömleğiniz olsun. En güzel jean gömlekler, şu şekilde tasarlanmıştır; düğmeli kot gömlekler, çıtçıtlı kot gömlekler, yakalı kot gömlekler, yakasız kot gömlekler, cepli kot gömlekler ve cepsiz kot gömlekler olarak farklı modellere ayrılmıştır. Jean gömleklerde en önemli iki özellik daha var onlarda şunlardır; gömleğin kolları ve renkleri yani renk tonlamaları. Kolları kapri kol, yarım kol ve uzun kol olarak üçe ayrılmıştır. Renkler ise; Koyu mavi, açık mavi ve buz mavisi olarak farklı renk tonlamaları ve taşlamaları ile en güzel renklere sahiptirler.
Mavi renk tonlamaları ve taşlaması ile çok ta güzel bayan kot gömleği bir araya gelmiş ortaya çok şık bir bayan jean gömlek çıkmış.
Son moda bayan jean gömlek. Renk ve model olarak çok trend bayan kot gömlek.
Buz mavisi bayan jean gömlek modeli. Kapri kol bayan kot gömlek çeşitleri.
                                    Yarım kollu taşlamalı bayan kot gömlek çeşitleri.
              Klasik kot mavisi bayan jean gömlek modelleri. Yeni sezon kot gömlek çeşitleri.
                               Eskitme taşlamalı yarım kollu bayan kot gömlekleri.
                          Uzun kollu mavi tonlarında taşlamalı bayan kot gömlek çeşitleri.
                                        Kısa kollu dar kesim bayan kot gömlek örneği.