22 Aralık 2012 Cumartesi

Bebek Yeleklerinde Son Trend

Bebek yeleklerinde son trend en güzel ve en canlı renklerle yakalanmıştır. Modellere gelince; motifler ön planda. Kız bebek yeleklerinde renk tonları genellikle pembe, sarı, kırmızı, lila, beyaz ve yeşil tonlarındadır. Erkek bebek yeleklerinde ise; mavi, sarı, yeşil, beyaz ve mor tonlarında modeller oluşturmuştur. Bebek yeleklerinde , yeni trend ve yeni modeller yakalanmıştır. Renkler ve modeller uyum içerisindedir. Farklı ve sıradışı modeller daha çok tercih edilirken, klasik bebek yelekleri de vazgaçilmeyen modellerdir. El örgüsü olarak daha çok ve daha çeşitli bebek yelekleri örülmektedir. Erkek bebek yeleklerinde en vazgeçilmez renk mavi ve lacivert, kız bebek yeleklerinde ise; kırmızı ve pembedir. Kız bebek yeleklerinde boncuk, kurdela ve çeşitli aksesuarlar la süslenmiştir, erkek bebek yelekleri de, genellikle nakışlarla ve kapuşonla tamamlanmaktadır. Kız bebek yeleklerinde motif en çok tercih edilen ve yapılan örneklerdir. Kurdela, bocuk, pul ve düğme gibi çeşitli aksesuarlar çok fazla kullanılmaktadır. Tabiki kız bebekler daha süslü oldukları için, bu şekilde tasarlanmıştır. Erkek bebeklerinde nakış ve kapuşon olayı biraz daha ön plandadır. Kırmızı ve beyaz renklerde genellikle noel baba figürü kullanılmaktadır. El örgülerinde zevkler ve tercihler çok fazla farklılıklar gösterebilir. Her zevke ve her tarza uygun bebek yeleklerini sayfamızdan hemen ziyaret edebilirsiniz.
Pembenin en güzel ve en canlı tonu. Motif örnekli en güzel kız bebek yeleği. Kapuşonlu son trend kız bebek yeleği.
Kalpten şeffaf düğmeli, pembe çiçekli, beyaz kız bebek yeleği. Yarım kollu ve yakalı kız bebek yeleği ve örnekleri.
Klasik el örgüsü, düğmeli ve mavi renkte erkek bebek yelekleri. Bebek yeleklerinde son moda ve son stil.
Haroşe el örgüsü, zemini beyaz üzeri kardan adam figürlü, işlemeli erkek yada kız bebek yelekleri. Kenarları turkuaz mavisi iple tığ örgüsü.
Kırmızı ve beyaz renklerde iplerle el örgüsü kız bebek yelekleri. Kelebek yelek. Kelebek figürlü ve pullarla süslenmiş bebek yeleği.
Mor yada lila rengi tonlarında, beyaz kurdela ile fiyonk yapılmış önden, bebek yeleği ve örnekleri. Kız bebek yeleği boncuk işlemel
Lacivert el örgüsü renkli düğmeli erkek bebek yelekleri. Nakışlı ve klasik saç örgülü erkek yeleğinde en güzel örnek ve modeller.
Mavi ve beyaz renk tonları kullanılmıştır ve klasik el örgüsü erkek bebek yeleği.
Pembe ve beyaz renklerle örülmüş el örgüsü kız bebek yeleği. Kabarık ve farklı el örgüsü kız bebeklerinde yelek örneği.
Farklı ve sıradışı yaka modeliyle el örgüsü kız bebek yeleği. Patiklerle takım olarak elde işlenmiş çok güzel bir kombin.

0 yorum:

Yorum Gönder