30 Aralık 2012 Pazar

Çiçekli Böcekli El Örgüsü Bebek Battaniyeleri

Bebek battaniyesinde son moda el örgüsü olarak gündemde yer almaktadır. Bebek battaniyesi kız bebeklerde ve erkek bebeklerde model ve renk itibariyle farklılıklar göstermektedir. Kız bebeklerde; çiçek motifler, kalp motifler ve kurdelalı süslemeler çok moda ve çok trend dir. Erkek bebeklerde ise; Hayvan figürler, taraftar renkleri ve taraftar sembolleri çok modadır. En güzel bebek battaniyeleri elde örülmektedir. Çünkü elede örülen battaniyelere istediğiniz her şekli ve modeli rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bebeğin cinsiyetine göre model ve renk seçimi yapabilir isteğe göre de çizgi film karakterleri uygulanabilir ve daha buna benzer birçok model ve kalıplar çıkartılabilir. Rengarenk bebek battaniyeleri, çok sevimli bebeklerin üzerine örtülünce model daha güzel ve daha ayrıntılı görünmektedir. Kız bebeklerinde; çiçek motifler, kalpli motifler ve çizgi film karakterlei motifleri tığ ile de örülmektedir. Çift şiş ile de örülmektedir. Renkli bocuklar ve renkli kurdelalar ile de süslenmektedir. Erkek bebekleri ise; Takım renkleri, taraftar renk ve sembolleri, beşiktaş, galatasaray, fenerbahçe vs. çeşitli hayvan figürleri, araba modelleri ve çizgi film karakterleri ile tamamlanmıştır. Renkler ise; mavi, yeşil, sarı, siyah, beyaz, kırmızı, pembe ve mor tonlarındadır. En güzel, en trend ve en renkli bebek battaniyelerini sayfamızdan ziyaret edebilirsiniz.
Sarı ve beyaz renklerde çiçek motifli tığ ile işlenmiş bebek battaniyesi. Yeşil iplerle örümcek modelle birbirine bağlanmış renkli bebek battaniyesi.
Çiçekli böcekli bebek battaniyesi. En trend kız bebek ve erkek bebek battaniyeleri. Uğur böceği, tırtıl ve çiçek motiflerden oluşan bebek battaniyesi. Kırmızı, beyaz, yeşil, beyaz ve siyah renklerden örülmüştür.
Köpekli, kedili, filli, zürafalı, salyangozlu ve kurt motifli bebek battaniyesi. Mavi ve beyaz renk karelerden oluşan ve karelerin içinde hayvan figürleri ile çok ilgin kız ve erkek bebek battaniyeleri.
Turuncu ve mavinin buluştuğu karelerde çok çeşitli hayvan figürleri ile işlenmiş bebek battaniyesi modeli. Kaplumbağa, kurbağa, fare, kedi ve köpek figürlerinden oluşan son moda bebek battaniyesi.
Tığ ile işlenmiş kalp desenli kız bebek battaniyesi. Pembenin en güzel tonu en sevimli bebek battaniyesi modelinde yer almıştır.  Son stil bebek battaniyesi ve el örgüsü.
Çiçeklerin en güzeli papatya motifli kız bebek battaniyesi. Sarı ve beyaz renklerle yani papatyanın renkleriyle çok güzel bir bebek battaniyesi işlenmiştir. Tığ ile elde örülmüş papatyalı bebek battaniyesi.
Mavi, mor, pembe ve yeşil renk iplerle kalp motifli kız bebek battaniyesi. Renkli kalpli, tığ işi bebek battaniyesi örneği. Yeni sezon bebek battaniyesi.
Turuncu, mor, yeşil ve kırmızı renklerde, çiçek motifli bebek battaniyesi. Sezonun en güzel en yeni bebek battaniyesi modelleri. Yeni trend bebek battaniyesi.

0 yorum:

Yorum Gönder