11 Kasım 2012 Pazar

Son Moda Renkli Kaşe Kabanlar

Kış aylarında sizleri sıcacık tutan ve hiç üşütmeyen kaşe kabanlar, bu kış hem sizleri ısıtacak hemde göz zevkinize hitap edecektir. Tarzınızla uyum içinde olacaktır. En moda kaşe kabanlar, renkli kaşe kabanlardır. Siyah artık çok klasik hale gelip yerini renkli ve oldukça hareketli kaşe kabanlara bırakmıştır. Her zevke ve her tarza uygun olmakla beraber çok da kullanışlıdır. Kış aylarının en soğuk dönemlerinde sizi en çok ısıtacak kıyafet, kaşe kabandır. Üzerinize ne giyerseniz giyin mutlaka dışarı çıkarken kaşe kaban giymelisiniz. Tabiki giydiğiniz kabanın da ayakkabınıza, çizmelerinize yada çantanıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Bu kışın moda renkleri kaşe kabanda; kırmızı, gri, mor, lila, beyaz, siyah, pembe ve krem rengi olarak tercih edilmektedir. Kendinize yakışacak en trend renklerde en güzel kaşe kabanları, tercih edebilirsiniz. Kendi tarzınızı kendiniz oluşturun ve son modayı takip ederek kendinize çok yakışacak renkli bir kaşe kaban seçin yada en azından bir fikir edinin...
Fuşya pembesi kaşe bayan kabanı. Yakalı ve çok düğmeli uzun kaşe kaban. Sizleri hiç üşütmeyecek ve soğuklardan koruyacak renkli kaşe kaban.
Çok uzun olmayan, baseni kapatacak uzunlukta, ara boy krem rengi metal düğmeli kaşe kaban. Son moda bayan kaşe kaban modelleri.
Yakalı, beli kuşaklı ve güğmeli diz üstü kaşe kaban. Yeni trend mor renkli kaşe kaban modeli. Sezonun en güzel rengi.
Beyaz ve içi kürklü bayan kaşe kabanı. Kapuşonlu ve ponponlu yeni sezon bayan kaşe kaban çeşitleri. Son stil kaşe kaban.
Uzun dize kadar bayan kaşe kaban. Gri ve kürklü, beli kuşaklı, çok düğmeli kaşe kabanlar. En trend kaşe kaban modeli ve örnekleri.
Sade ve şık tasarımlı en güzel bayan kaşe kaban örneği. Kapuşonlu ve spor tarzda kırmızı kaşe kaban çeşitleri. En güzel bayan kaşe kabanlar.
Vişne kırmızısı yada bordo renklerde bayan kaşe kabanları. Çok asil renkten ve modelden oluşan beyaz düğmeli sıradışı kaşe kaban. Uzun kaşe kaban.
Gri ve lila karışımı sade ve klasik bayan kaşe kaban modeli. Bu kışın en gözde ve en trend renklerinden oluşan farklı bir tarz.
Beyaz, şal yaka ve önü düğmeli bayan kaşe kabanı. Belinde lastik kemeri ile farklı bir model, sıradışı görüntü. Şık ve sade bayan kaşe kaban modeli.

0 yorum:

Yorum Gönder