30 Kasım 2012 Cuma

En Güzel Ve En Trend Bayan Kazakları

Bayanların kışlık alışverişlerinde en vazgeçilmez ve kesinlikle almak zorunda oldukları giyim türü kazak türleridir. Bayan kazakları, artık çok çeşitlidir. Yani bayan kazaklarında model yelpazesi çok geniş kapsamlı olmuştur. İnce yün ipliklerden yani angora dediğimiz ince yünlerdir. Aslında bu tarz yünlerden elde edilen kazaklar diğerlerine göre daha sıcak tutmaktadır. Hemde çok hafif ve kullanışlıdır. Çoğu zaman el örgü kazaklar tercih edilmektedir. Renkler çok canlı ve güzeldir. Bu sezon yeşil ve mor çok moda. Tabiki sadece bu renklerden ibaret deyil. Yeni trend bayan örgü kazaklar son trendi takip etmektedir. Son moda bayan örgü kazaklar, pembe, mavi, yeşil, mor, kırmızı, turuncu, sarı ve lila gibi pek çok renklerden oluşan bir renkli bayan kazakları koleksiyonudur. Kışlık bayan kazakları, çok farklı tarzlardan ve sıradışı modellerden çok güzel bir kış koleksiyonu oluşturmuştur. En moda kazaklar kısa kazaklar ve uzun tunik kazaklarla yeni sezona imzasını atmıştır. Degaje yaka, sıfır yaka, şal yaka ve v yaka kazak modelleri günümüzün en son modasıdır.
                 Kırvaze yaka kısa ve gri tonlarında bayan kazak modeli.
    Yeşilin en güzel ve en pastel tonu saç örgülü bayan kazak modeli. Son moda yarım boğazlı, şık ve spor bayan kazakları.
Kalın yün iplerden örülen bayan kazakları. Lila rengi bayan örgü kazak. Farklı el örgüsü ve boğazlı bayan kazak çeşitleri.
Kapri kol, kayık yakalı, file örnekli bayan kazakları. Baharlık son moda bayan kazak modelleri. Baharlık file kazaklar.
Krem rengi, Göğüs altından bağlamalı ve etek ucu ponponlu kazak modeli. yakası ve kol uçları ponponlu yeni trend bayan kazak örneği.
İnce yün iplik, angora yünlerden örülen file tarzında kayık yaka bayan kazakları. Yakası kurdelalı kol uçları geniş çok farklı bayan kazakları.
Mini bayan kazakları. Bolero tarzında hafif geniş yakalı ve kalı saç örgülü bayan kazağı. Yarım kollu mini  bayan kazak. Gri kazak.
Uçuk lila ve geniş yakalı yün kazak modeli. En güzel bayan kazakları. Angora yün bayan kazak modelleri.
Degaje yaka ve file kazak örnekli kazak tunik modeli. Son stil bayan tunikleri. Kemer kullanabileceğiniz tunik örneği.

0 yorum:

Yorum Gönder