29 Kasım 2012 Perşembe

Renkli Ve Uzun Abiye Elbiseler

En güzel ve en özel günlerinizde giyebileceğiniz, kıyafet kesinlikle çok şık ve çok özel olmalı ki o günün anlam ve önemini yansıtabilmeli. Anlatabilmeli özel olduğunuzu. Aynı zamanda da sizin kişiliğinizi ve tarzınızı yansıtabilmeli. Çok özel ve çok güzel olmalısınız o güzel ve anlamlı günde. Nasıl mı? uzun ve renkli abiye elbiseler tercih ederek başlayabilirsiniz. Mesela; sizin için çok değerli ve özel birisi tarafından davetlisiniz, nişan, düğün yada bir parti ortamı. tabiki bu ortama en uygun giyim tarzı abiye olmalıdır. Her renk ve her model mevcuttur. Renkler; yeşil, kırmızı, sarı, mor, mavi ve siyah tonlarındadır. Modellerde ise; tüllü, güllü, transparan ve taşlı modelleriyle adeta gözleri kamaştırıyor ve tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Gece kıyafetleri yani uzun abiye elbiseler, genellikle saten kumaşlardan yada simli parlak kumaşlardan elde edilmektedir. Kısacası en güzel ve en şık kumaşlardan tasarlanmaktadır.
Straplez kesim uzun şifon abiye elbise. Çağla yeşili, etek ucu güpür işlemeli ve şallı uzun abiye elbise. Yeni trend abiye elbise.
Parlement mavisi ve straplez kesim uzun abiye elbise. Yanardönerli saten kumaştan elde edilmiş, şık tasarımlı uzun gece elbisesi.
Siyah ve pembe renklerden oluşan ince ip askılı gece elbisesi. Göğüs dekolteli ve taş işlemeli tül, şifon uzun abiye elbise modelleri.
Uzun ve siyah gece kıyafeti. Boyundan askılı ve askısı sarı işlemeli uzun saten abiye elbise. En trend abiye elbise modelleri.
Kırmızı, sırtı açık uzun abiye elbise. Yanlardan yırtmaçlı ve sırt dekolteli abiye elbise modeli. Son moda abiye elbiseler.
Limon sarısı, tek kollu uzun abiye elbise modeli. Çok şık gece elbiseleri.
Uzun ve salaş gece elbiseleri. Mor renklerde uzun abiye elbise.
Kırmızı transparan uzun gece elbiseleri. En trend kırmızı abiye elbise modelleri. Çok şık ve çok farklı sıradışı abiye elbiseler. Tüllü model.
Kırmızı uzun balık abiye elbise modeli. En güzel abiye elbise çeşitleri.

0 yorum:

Yorum Gönder