17 Kasım 2012 Cumartesi

En Modern Atkı Bere Takımları

Bu kış herşey çok güzel, herşey çok renkli ve çok trend. Özellikle bayan atkı bere takımları çok şık örgülerden oluşmaktadır ve taşımayı bilen yakıştırmayı bilen en güzel bayanların üzerinde görünecektir. Rengarenk iplerden ve çeşit çeşit örgü modellerinden oluşan atkılar, bereler ve şallar çok farklı da olsa bir araya getirilerek çok şık bir takım elde edilebilir. Ebruli iplerden örülen atkı bere takımları, Kıyafete uyum konusunda hiç sıkıntı yaratmaz çünkü renkli olduğu için her kıyafete uyum sağlayacaktır. Bazen o tür iplere akıllı ip de denilebilmektedir. Örüldükçe farklı şekiller oluşmaktadır. Tek renk iplerle de çok şık ve çok spor atkılar ve bereler ortaya çıkmaktadır. Beyaz ponponlu atkı bere takımları, ebruli renklerde atkı bere takımları, kırmızı ve siyah güllü atkı bere takımları, mor atkı bere, gri ve mavi tonlarda atkı bere takımları ve örnekleri bayanlar için burada...
En trend örgü modeliyle ve kırmızı yün iple örgü atkı bere takımları. Berenin ön, yan kısmında çok şık siyah bir gülle süslenmiş, tamamlanmış.

Son moda atkı ve bere takımı. Mor ve kalın örgü modelinden atkı bere örnekleri ve çeşitleri. Sezonun moda trendi.

Beyaz kalın iplerden atkı bere takımları. Haroşe örgüden ve ponponlu süslemelerden tasarlanmış bayan atkı bere ve eldiven modelleri.
Bu kış sizi hiç üşütmeyecek ve üzerinizde çok şık bir aksesuar olarak taşıyabileceğiniz gri tonlarında atkı bere takımları.
Mavinin her tonunun buluştuğu muhteşem bir renk cümbüşü ve harika örgülerden oluşan inanılmaz atkı bere takımları. Bayanlar için
Tanm dört rengin bir araya geldiği muhteşem an. Ve örgülerin en güzeli haroşe örgü. En spor örgü modeli. Son trend bayan atkı bere takımları.
En güzel bayan atkı bere takımları.  Yeni trend bayan atkı bere takımları.
                                Turuncu bayan atkı bere takımları.
                    Ebruli yün iplerden en trend atkı bere takımları ve örnekleri.

0 yorum:

Yorum Gönder