30 Aralık 2012 Pazar

Çok Sevimli Bebek Hırkaları

El örgüsü bebek hırkaları,kız bebeklerde ve erkek bebeklerde çok modadır geçmişten bugüne kadar. Özellikle canlı renkler tercih edilen bebek hırkalarında model de çok büyük önem taşımaktadır. Kız bebeklerinde, daha çok motifli modeller, erkek bebeklerinde ise düz ve klasik modeller seçilmektedir. Erkek bebeklerinde renk ve model uyumu; Mavi,lacivert, yeşil, sarı, siyah ve beyaz gibi renklerde düz klasik, saç örgülü ve kapuşonlu modeller ön plana çıkmıştır. Aslında bebek hırkalarını kız ve erkek bebekleri diye iki gruba ayıracak olursak; Kız bebek hırkaları, bocuklu, taşlı, kurdelalı, motifli ve çok süslü aksesuarlarla tamamlanmaktadır. Erkek bebeklerinde ise; Kapuşonlu, iri düğmeli, saç örgülü, düz örgülü, haroşe örgülü, klasik örgülü ve noel babalı gibi çeşitli klasik örgülerle tamamlanır. El örgüsü bebek hırkaları, aslında çok sınırsızdır. Yani model ve desen seçeneği çok fazladır. Mesela; düz örgüler, haroşe örgüler, selanik örgüler, saç örgüler, motifli örgüler, salaş örgüler ve en yeni örgülerle örülmektedir bebek hırkaları ve tüm bebek örgüleri. Örgüler de kendi aralarında iki gruba ayrılır. İki şiş örgüleri ve tığ örgüleri gibi. Tığ örgülerinde daha çok motifler ayrı ayrı işlenip sonradan birleştirilmektedir. Yada düz bir örgüyle, yada delik işi bir modelle devam edilebilir. İki şiş örgüler ise; düz örgüler, haroşe örgüler, saç örgüleri ve klasik el örgüleri işlenir. En güzel bebek örgülerini sitemizden ziyaret edip fikir sahibi olabilirsiniz...
Yeşil ve sarı tonlarında çok sevimli bebek hırkası. Kız bebekler de giyebilir erkek bebekler de giyebilir. Tığ işi el örgüsü bebek hırkası.
Kedi desenli, beyaz bebek hırkası. Yakalı, reglan kol ve küçük düğmeli bebek hırkası. Yeni sezonda en güzel kız-erkek bebek hırkaları.
En güzel kız bebek hırkası. Pembe kız bebek hırkası. Saç örgülü iki düğmeli, yarım kollu kız bebek hırkası. Yarım kol bebek hırkası.
Kapuşonlu, çok sevimli kız bebek hırkası. İri ve ahşap düğmeli, mor renkte en güzel ve en moda bebek hırkaları. Bebek hırkalarında son moda.
Kırmızı ve beyaz renk tonlarıyla kiraz motifli bebek hırkası. Kapuşon modası bebek hırkalarında çok yaygın ve çok trend. Bebek hırkalarında spor ve çok trend modeller burada sizlerle.
El örgüsü, mavi erkek bebek hırkası.En yeni saç örgü modeliyle erkek bebek hırkası. Eşinize, dostunuza kolayca elde işleyip hediye bile verebilirsiniz. Bebek örgülerinde son stil.
 Mavi ve beyaz renklerde yakalı ve yakadan kurdela ile bağlamalı bebek hırkaları. Bere ile takım halinde elde işlenmiş çok güzel bebek hırkası. Kız bebeklerde giyebilir. Erkek bebeklerde giyebilir. Takım olarak elde örmenizi tavsiye ederiz. Çok güzel bir takım elde edeceksiniz.

Elde örülmüş, Bebek hırkası, patiği ve beresiyle çok güzel bir bebek takımı olmuştur. Beyaz üçlü takım pembe kurdela ile süslenip tamamlanmıştır. Daha çok kız bebekler için tercih edilen bir model ve takım olmuştur.

0 yorum:

Yorum Gönder